Met grote trots mogen we aankondigen dat we voor het 10e jaar op rij de Markt in Prinsenbeek weer gaan omtoveren tot één van de mooiste evenementen van Prinsenbeek. Van 13 december 2018 t/m 3 januari 2019, 3 weken lang schaatsplezier en gezelligheid voor jong en oud.

2e lustrum 2Wederom hebben we een mooi programma, waarmee we alle doelgroepen willen bereiken. Schoolschaatsen, ijshockey-clinics, ijsdisco, Special Stars on Ice en IJs Jeu du Boules. Maar ook rondom de schaatsbaan zal weer veel georganiseerd gaan worden. Diverse optredens, Korenmiddag, Vuurwerkshow, Zonnebloemmiddag, Hagedonkmiddag, Santa Run, Lichtjestocht, Klûûntocht, Foute Kerstparty en nog veel meer. Kijk op onze website www.winterwonderbeek.nl voor het complete programma.

2e lustrum 1Of het nu gaat om een uurtje schaatsen of even gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje in ons schaatscafé, iedereen is welkom. Ieder jaar weer proberen wij ons evenement voor iedereen toegankelijk te houden door de toegangsprijs van € 2,50 voor de schaatsbaan (exclusief schaatshuur), en nu al voor het 10e jaar, op hetzelfde niveau te houden.

WinterWonderBeek is een organisatie die niet kan bestaan zonder de vele vrijwilligers en sponsoren. Om de continuïteit van ons evenement te waarborgen blijven we iedere jaar op zoek naar (nieuwe) vrijwilligers en sponsoren. We hebben diverse werkgroepen; aankleding, programmering, op- en afbouw, ijsmeesters, bar, kassa en schaatsuitgifte waar u zich bij aan kunt sluiten om dit mooie evenement mee te organiseren en of te begeleiden.
Kijk op onze site www.winterwonderbeek.nl voor de mogelijkheden om mee te helpen.

WinterWonderBeek van 13 december 2018 t/m 3 januari 2019, dit mag je niet missen.

 

 

Evenementen­sponsoren Winter­­Wonder­­Beek

Jumbo Miegielsen

Jumbo Miegielsen