• WinterWonderBeek

  WinterWonderBeek

 • Schaatsplezier

  Schaatsplezier

 • Activiteiten

  Activiteiten

 • Sportiviteit

  Sportiviteit

 • Live muziek

  Live muziek

 • Een pratende kerstboom

  Een pratende kerstboom

 • Glijden van de roetsjbaan

  Glijden van de roetsjbaan

 • Sprookjesachtige sfeer

  Sprookjesachtige sfeer

 • Van zaterdag 9 december

  Van zaterdag 9 december

 • Tot en met donderdag 4 januari

  Tot en met donderdag 4 januari

Peuteruurtjes, kinderfeestje en andere arrangementen
Nieuw zijn de extra peuteruurtjes om 9.00 uur, zodat de allerjongsten veilig de baan op kunnen. Daarnaast kun je dit jaar voor het eerst je kinderfeestje vieren bij WinterWonderBeek. Hoe leuk is dat! Tijdens dit feestje kun je met je vriendjes en vriendinnetjes vier uur lang schaatsen en roetsjen. 
En ook nieuw is verenigingsschaatsen met je sportteam, carnavalsclub of andere organisatie. Een topuitje! Wil je gezellig met vrienden, collega’s of relaties een kerstborrel houden of het nieuwe jaar feestelijk inluiden? Dan kan dat met de WinterWonderBeek Borrel! Kijk snel voor meer informatie op: www.winterwonderbeek.nl/programma/arrangementen 

9 december: WinterWonderBeek Live
Vanaf 30 november gaan we de schaatstent op de Markt in Prinsenbeek opbouwen. De aftrap van WinterWonderBeek vindt plaats op zaterdag 9 december met de tweede editie van WinterWonderBeek Live. 
De reuze lampenkappen hangen weer in de grootste huiskamer van de Beek met optredens van Di.VE (Dion Verstegen), Buren van de Brandweer, Band Baby Blue, Hitjesdag DJ Team, Raymon Hermans en CHIPZ! Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Kijk op de site van WinterWonderBeek: www.winterwonderbeek.nl/wwb-live 

Kerstmarkt en de pratende Poppelaars kerstboom op 10 december 
Op zondag 10 december is het tijd voor de WinterWonderBeek Kerstmarkt in de tent. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een geslaagde kerst, van geschenken en kerstdecoraties tot eten en nog veel meer! Natuurlijk is ook het WinterWonderBeek biertje hier verkrijgbaar. 
De tent is geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Deze middag is er fantastische live muziek van: Die Lagerländer, Amor Musae en TaBrassCo. Wij zien jullie daar graag! 
Dankzij CV Kleppers & Co staat de pratende Poppelaars kerstboom ook dit jaar weer op het kerkplein. De sfeervolle kerstboulevard leidt u van het marktplein via Jumbo Miegielsen naar het kerkplein. Om 18.30 uur vertelt de reuzenboom voor het eerst zijn nieuwe verhaal, om dat tot en met 4 januari meerdere keren per uur te herhalen.

WinterWonderBeek Biertje
In de gezellige wintermaanden is het WinterWonderBeek Biertje weer verkrijgbaar. Het smaakvolle biertje heeft dit jaar nog meer smaak omdat het recept in vergelijking met vorig jaar iets is aangepast. Het bier zal in de schaatstent via de tap worden geschonken zolang de voorraad strekt. 
Ook is het bier verkrijgbaar in luxe flessen van 75 cl en is vanaf 9 december te koop bij Bier en Borrels aan de Groenstraat 12 en Jumbo Miegielsen aan de Markt 14 in Prinsenbeek. De 75cl flessen kosten € 7,95 per stuk. 

Vanaf 14 december schaatsen en vanaf 15 december roetsjen 
Donderdag 14 december is het dan echt zo ver, dan wordt de Jumbo Miegielsen schaatsbaan geopend. De kinderen mogen als eerste op de schaatsbaan tijdens de feestelijke kinderopening tussen 15.00 en 16.30 uur. Dit wordt gevolgd door de officiële opening om 20.00 uur. De volgende dag vrijdag 15 december is de Paxton roetsjbaan open.

Wij zijn trots dat in de afgelopen 15 jaar (!) de prijzen voor het schaatsen (€ 2,50) en de schaatshuur (€ 3,00) gelijk zijn gebleven! Dat kan alleen maar dankzij alle vrijwilligers en de vele sponsoren. Heb je nog een paar uurtjes tijd over om bij dit grootse evenement te helpen? Meld je dan aan op www.winterwonderbeek.nl/vrijwilligers
Het volledige programma en de actuele openingstijden zijn te vinden op onze eigen website www.winterwonderbeek.nl. Voor tickets voor activiteiten ga naar: www.shop.winterwonderbeek.nl 


We zien je graag tussen 9 december en 4 januari bij WinterWonderBeek! 

SAMEN MAKEN WE WINTERWONDERBEEK. Al 15 JAAR!

Evenementsponsoren

Alexander de Bont Bouw- en Aannemingsbedrijf

Alexander de Bont Bouw- en Aannemingsbedrijf

Kober Kinderopvang

Kober Kinderopvang

Allcamps Nederland bv

Allcamps Nederland bv

Crefinsta

Crefinsta

Gemeente Breda

Gemeente Breda