De voorbereiding voor de 13e editie van WinterWonderBeek is in volle gang. Wij als organisatie trachten de gezelligheid wederom naar de markt te brengen.
De JUMBO Miegielsen schaatsbaan en de Paxton roetsjbaan staan dit jaar van donderdag 16 december 2021 t/m donderdag 6 januari 2022 op de markt in Prinsenbeek.

Zaterdag 30 oktober 2021 staan wij weer met een aantal enthousiaste vrijwilligers van WinterWonderBeek bij de supermarkten Albert Heijn en Jumbo om u de gelegenheid te bieden om alvast één of meerdere vriendenkaartjes te kopen. Mocht u zelf niet gaan schaatsen maar draagt u WinterWonderBeek een warm hart toe dan staat er een donatie bus klaar voor een kleine bijdrage voor onze JUMBO Miegielsen schaatsbaan.

Vriendenkaartjes zijn verkrijgbaar voor € 5,00 per vriendenkaartje. Een vriendenkaartje geeft tijdens WinterWonderBeek recht op 3 keer toegang.
(Tijdens WinterWonderBeek kost toegangskaartje € 2,50)

Dus zet in je agenda en zorg dat je in het bezit komt van een vriendenkaartje van WinterWonderBeek. Zaterdag 30 oktober 2021 van 09.00 uur tot 15.00 uur.

Samen maken we WinterWonderBeek!