Helaas was het vorig jaar niet mogelijk om op de Markt in Prinsenbeek een schaatsbaan te realiseren. Door een zeer grote, verlichte, versierde en verhaal vertellende kerstboom weg te zetten, is er toch sfeer in het hart van Prinsenbeek gebracht.

We zijn gestart met de voorbereidingen van de 13 editie van WinterWonderBeek. Er wordt dit jaar flink uitgepakt.

Zo komt de schaatsbaan weer op de Markt te staan van 16 december 2021 t/m 6 januari 2022 met heel veel activiteiten voor jong en oud. Daarnaast komt de roetsjbaan weer terug en krijgt de kerstboom een prominente plaats binnen het evenement.

Of het nu gaat om een uurtje schaatsen of even gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje in ons schaatscafé, iedereen is welkom. Ieder jaar weer proberen wij ons evenement voor iedereen toegankelijk te houden. We doen dit door de toegangsprijs om te schaatsen en te roetsjen op hetzelfde niveau te houden als de voorgaande edities.

WinterWonderBeek is al 12 jaar lang een succes in Prinsenbeek en omgeving. Sterker nog het is inmiddels een begrip aan het worden. Dat komt mede door de inzet van vele vrijwilligers. Ook deze editie zal WinterWonderBeek een beroep doen op de inzet van vele vrijwilligers. Wilt u een steentje bijdrage? Kijk dan op onze site www.winterwonderbeek.nl voor de mogelijkheden om mee te helpen. We zijn momenteel specifiek op zoek naar mensen voor de sponsor commissie.

Een dergelijk evenement kan niet zonder financiële steun dus we hopen weer een beroep te kunnen doen op onze vaste sponsoren. Bent u nog geen sponsor maar wilt u het evenement financieel steunen neem dan contact op met

Natuurlijk houden we de corona maatregelen in de gaten. Mocht het nodig zijn dan passen we het evenement aan met de dan geldende maatregelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Herman Emaus 06-38003006 of

 

“Samen maken we WinterWonderBeek”
WinterWonderBeek van 16 december 2021 t/m 6 januari 2022, dit mag je niet missen